19/11/09

Teià 3 - Estel Vallseca 0 (Sènior) - II

I ens quedava pendent l'article del Climent (rodolí inesperat):
"Partit d'entrenament amb un altre equip de paies de dues categories superiors...Plata? Níquel? Coure?...Que algú m'ho expliqui perquè no entenc res...Sense àrbitre, només la Ostos que va aguantar el pito la segona part...Per cert, si ve tota la família Ostos a cada partit que juguem, per què no s'apunta la Nata a jugar? Ja que té pluriempleo amb els no sé quants equips de l'Esplugues no li vindrá d'un de més...Ah, i el Robert el mateix, no es perden ni un!!!
Sembla que a aquestes categories ja es fan fitxatges doncs no sé quina del Teià jugava al Rubí l'any passat, i vàries més es veu que venen del Martorelles, etc. etc. Mercatto, trapicheo, representants...Jordi: CLÀUSULA DE RESCISSIÓ JA...!


Amb aquest Edmon sí que ens ho passem bé, perdem sí, però disfrutem...A la primera part vam aguantar el 0 a 0 fins quasi el final i ens van marcar de pilota parada a un córner. Després vam fer un pal i un parell d´un contra un que si entra ja no ens haguessin vacil.lat després amb allò de la portera-davantera...En resum partit molt divertit menys el descontrol final entre el marcador que no marca, ningú controla el temps, el partit que no s'acaba mai i que es fan les nou de la nit i portem aquí des de les sis de la tarda, cansats però contents. Només cal veure les cares somrients de les nenes en sortir de la dutxa malgrat la derrota...D´això es tracta, de disfrutar jugant!"
Share:

1 comentari:

Contacta'ns per whatsapp!

Labels

Arxiu del blog