25/11/09

Alzina 1 - Estel Vallseca 2 / EV 9 - NG 1 (Sènior)

Climent vagi passant i expliqui'ns:
"Finde passat: dissabte 1-2, guanyem a casa de l'Alzina. No vaig tenir el gust de veure aquesta batalla però segons pares assistents la cosa va estar dura. Bona notícia: hem recuperat a la Núria i amb ella la lluïta al davant. Ha tornat com una moto...i va marcar un gol i tot!
El negatiu és la lesió de l'Anna, capsulitis del dit gros del peu, sembla que fa un mal de "dallonsis" quan et toquen el dit, ánimo Anna...!!!
El pitjor va arribar Diumenge: El de menys el resultat doncs les rivals, que es diuen La nova generació, eren molt fluixetes i vam guanyar 9 a 1...el pitjor va ser la trencada de braç de la Mónica en una mala caiguda en una jugada sense importància. Primer semblava un simple esguinç però després a la Clínica del Pilar van confirmar el pitjor i la tindrem enguixada uns 15 díes...Va aguantar el mal com una "jabata" la tia...Força Mónica!!!
Pichichi Laura ha tornat als entrenaments i ja ha fet algunes curses amb les companyes...Bon senyal, poc a poc la recuperarem...
Amb tanta lesió semblem el Barça, sort que de moment no tenim grip A, ni tenim cap nena a Sèrbia fent cures estranyes com el De la Peña...
P-Tons".
Share:

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta'ns per whatsapp!

Labels

Arxiu del blog