25/11/09

Scala Dei 1 - Estel Vallseca 0 (Cadet femení)

Donem la benvinguda a les cròniques a l'entrenador de les cadets, el Cinto! C'mon!:

"21/11/09
Dissabte 11:00

El cadet femení de l'Estel Vallseca arribava segon a la classificació després de l'Scala Dei, en un partit que sobre el paper pintava favorablement cap els blancs i blaus ja que estaven com a locals i disposaven d’una de les millors jugadores d’aquesta categoria.
Però tot va ser sobre el paper, ja que l’equip de l'Estel no es va arrugar en cap moment i va plantar cara des del primer minut de joc. Una pressió en defensa tancada al camp contrincant i unes sortides ràpides al contraatac, van posar les coses molt difícils al rival que mitjançant una gran jugada enllaçada per parets van marcar l’únic gol del partit.
L'Estel va seguir amb el seu joc i no va parar d'atacar, llàstima que no es trobés amb el gol i que trasbalsés el rival fins el punt que en tota la segona part l'Scala Dei només xutés 3 cops i l'Estel 10. En innumerables ocasions es va xutar però sense fortuna i amb una gran portera rival.
Algun pare a la mitja part no es creia que el resultat fos aquest, però es que aquest any el cadet femení de l'Estel és més que mai interestel•lar.
Cal destacar a TOTES les jugadores pel gran esforç fet sense menysprear a cap però caldria remarcar la gran tasca en pressió feta per la Carla Toha"
Share:

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta'ns per whatsapp!

Labels

Arxiu del blog