26/6/09

Torneig Interestelar 2009!!!

En el día del Señor (potser és més apropiat dir-ho en anglès) del 14 de Juny s'ha celebrat el nostre torneig, que amb aquesta arriba ja a les 9 edicions. Com que al Brossa seguimos en construcción, l'hem fet al CEIP Mas Casanovas, que ens han donat tota classe de facilitats perquè ens hi trobéssim com a casa, i així ha estat.
Por lo demás, doncs una mica de tot: -Partits espectacle, regals a tutipleni pels participants, la no-aparició de Gerard Piqué, frankfurts, la música massa forta a estones (I'm sorry), Galiana aixecant una taula al grito de "al cielo con ella", Susan Boyle fent amics entre la quitxalla Scala Deienca, cierto portero visitante que desató pasiones, un épico traslado de canasta de baloncesto, cares noves entre els equips negrigrocs...
La Maribel segueix fent hores extres i també ha fet la seva crònica d'aquesta diada futbolsalenca:
"El diumenge a les 9h. del matí ha començat el torneig i a aquesta hora ja hi havia molta cosa en dansa.
Diada de partits de futbol sense descans, bar amb graella de frankfurts i begudes calentes, i una calor important al pati del Mas Casanovas.
La finalitat d’aquest torneig deu ser la de veure perdre a tots els equips de l’Estel ja que un dels contraris ha estat un combinat Espanyol-Damm contra els juvenils masculins, que no han pogut parar els 3 gols dels “professionals” (i els hi han deixat que en marquessin 1).
El Xavi ha patit per la conservació dels Actimels, que anaven de regal pels participants, i els ha portat a última hora de la nevera del Brossa (aquesta sí que deu refredar). I ha fet una entrada triomfal amb el cotxe mentre el Josep Mª entretenia al personal cantant pel micro cançons dedicades als nens de l'Scala Dei.
La botiga “on line” 4tres3 del Jose i la Juanita ha regalat unes bosses que han tingut mes èxit que els Actimels. També han sortejat una samarreta del Barça (?¿).
Les jugadores de l’Estel juvenil femení han guanyat pels pèls i amb certes baixes.
El Robert s’ha hagut de repartir entre l'Scala Dei (el seu cole) i l’Estel (el seu club).
La Marta-entrenadora creu que el Jordi-jefe ha donat pocs tiquets de begudes pels àrbitres (i realment d’aquests se n’han vist pocs).
La música triada pel Josep Mª no ens ha acabat d’agradar i menys el volum. És millor quan canta. També han tingut molt d’èxit les cançons dedicades que han despertat moltes envejes."

Un mite de l'Estel.
¡¡¡Jaume quédate!!!


A primera hora i fent aquests bots...
El croissant se sentía como en el barco pirata tibidabenco



Nunca más forzaré la maquinaria en víspera de torneo.
Creo que todavía veo doble...pero sólo a ratos.



Joven promesa intentando ser obsequiado con un frankfurt.
La táctica gato de Shrek no coló
...


Han cantado gol, han marcado bingo


Ay que las manos van al pan...


Mentre no ens toca jugar nos vamos a dar un voltio, merendamos 2 o 3 veces i tornem.
Somos las supernenas, that's why


Chica 4tres3 en formato multifaceta

Podeu veure tot el munt de fotos que hem fet si cliqueu aquí.
I el vídeo de la jornada, com no:



Un agraïment pels equips i aficionats que van venir, pels nostres patrocinadors, i com no per tots els que amb la vostra col.laboració heu fet que el torneig torni a ser un èxit. I l'any que ve tornem-hi amb la que serà l'edició número 10.
I ara us convidem a comentar qualsevol cosa que vau veure o viure el dia del torneig, tot i que sabem que quan voleu sou escurridizos como una anguila...
Vinga Estel!!!

Share:

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta'ns per whatsapp!

Labels

Arxiu del blog