17/12/08

V Cros escolar de Sant Martí

Ja tenim les fotos! Han aparegut a la pàgina del CEEB, i ara us les oferim a vosaltres. Demà les afegirem a la crònica de la jornada passada. Fem un corta y pega i recordem com van anar les curses pels nostres representants? Ens ho explicava el Jordi:

"I aquest diumenge ha encetat temporada la nostra secció atlètica al Cros de Sant Martí. El Jordi ha reverdecido laureles i ha tornat a ser-ne l'entrenador/estratega. I de passada, ens diu com ha anat:

Sergio (juvenil) - 3er
Jesús (aleví) - 3er
Pau (aleví) - 7è
"Cursa dels juvenils: el Sergio ha fet una carrera constant, mantenint la 3a posició assegurada des del primer moment. Ha lluitat pel segon lloc (el primer, impossible, era un professional), però una gastroenteritis no l'ha permès estar al 100%.
Cursa dels alevins: després d'una sortida fulgurant del Pau Sanz (anava primer a les primeres dues corbes) i d'una cursa de menys a més (regulando el tio) del Jesús González, la cursa estava decidida en els dos primers llocs (eren nens que fan atletisme), i els nostres han pogut aconseguir una molt meritòria tercera plaça (Jesús) i setena plaça (Pau). Cal remarcar l'alt nivell de participació, ja que hi havia nens de clubs de tota la comarca."

I ara, les fotos:

Sergio manteniendo las distancias...que corra el aire pero no mucho


C'mon Speedy Martínez!


Si s'arriba a trobar bé el bronce lo deja para los picaportes


Cursa dels alevins: Preparados, listos...


Yaaaarlll!!!


La furia naranja se desata por la banda


I és que anda que no deu cansar això...Pau corre que lo pillas!


Jesús gastando sus últimas fuerzas y, de paso, las suelas,
que no serán las últimas porque...
he'll be back



2 entre los 8 primeros...i perquè no en corrien més!
Share:

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta'ns per whatsapp!

Labels

Arxiu del blog