7/11/11

L´HOSPITALET BELLSPORT "B" 4 - 6 SÈNIOR FEM. C

Partit disputat en el Poliesportiu Municipal Sergio Manzano entre l’Hospi i el nostre Sènior Femení a les 15:00 hores d’aquest passat dissabte.
L’Estel va fer un gran inici de partit col•locant-se 0-3 abans del minut 20 de la primera part per mediació de l’Anna Jornet de penal i amb dos tants de Carla, encara que l’Hospitalet anotés a falta de 2 minuts de l’acabament, un gol desafortunat per les nostres.
A partir d’aquí, la segona part va ser un “toma y daca” per part dels dos equips. Amb el nostre equip debutava com segona entrenadora l’Ariadna que va estrenar-se amb victòria. Les golejadores de la segona part van ser a càrrec un altre cop de l’Anna Jornet, l’Helena que s’estrenava a la lliga i, finalment el gol de la seguretat que ens el donava Carla.
Gran partit de les nostres, DE TOT L’EQUIP, que va partit a partit sumant punts, en total 12. Seguim líders però s’ha de continuar treballant aquesta línia positiva. Grans noies, gran Estel.
La setmana vinent a la Creueta, el nostre equip rep al Corbera. Comença el nostre particular Tourmalet. Us hi esperem a les 20:30 hores del dissabte.