24/11/11

SANT ESTEVE DE SESROVIRES 1 - 5 ESTEL VALLSECA SÈN. FEM. C

Com ja vaig avisar la setmana passada, disputàvem un partit que semblava fàcil sobre el paper però no va ser així. Jugàvem contra un equip molt fort físicament i molt dur, que tancava molt bé els espais en defensa i sortia ràpidament a la contra. Un equip expert en aquesta categoria i, que de ben segur acabaran en la part alta de la classificació. Les nostres sortien avisades del que els hi esperava al terreny de joc.
Després de 12 minuts, on el partit estava travat, l’Anna Jornet recull una passada a l’espai, es regateja a la rival i, posteriorment, dribla a la portera espitjant la pilota a la xarxa en el que seria el primer gol del partit i el seu 9è gol a la lliga. No moltes més ocasions però si molt de perill tant les arribades d’un i l’altre equip. Era més que un gol, ja que el Sant Esteve tenia que arriscar i les nostres jugarien més còmodes fins anotar el nostre segon gol mitjançant l’Anna Julià amb un xut que la portera no se l’esperava. Així marxàvem fins la segona part, les nostres s’havien que el partit no s’havia acabat i seria una segona part molt llarga.
Al minut 42’, es fa el canvi que revoluciona el partit, surt la Carlota que havia disputat de menys minuts i anota el 0-3 en l’un contra un amb la portera i, minuts més tard, participa en una de les millors jugades del partit on participa tot l’equip on ella es desmarcà i amb una paret deixa sola a la Carla, la nostra Romàrio, per què anoti el 0-4. 9è gol també de la Carla que es disputa el pichichi amb l’Anna Jornet, sort que són amigues i saben que lo primer és l’equip! Uns minuts més tard, el Sesrovires anotava el 1-4 amb un gran gol ajustat al pal però l’equip, després de treure d’inici, elabora una jugada que acaba amb el gol d l’Helena i trencava les esperances rivals.
Gran esportivitat del Sant Esteve de Sesrovires a pesar de ser un equip dur. Un altre pas més i tres punts a la butxaca en la meitat del nostre Tourmalet.
Crec que tot l’equip, jugadores i entrenadors, hem de destacar el RECITAL que va fer la nostre portera dissabte però és que aquest any s’està sortint, felicitats Sabina s’ha de seguir en aquesta línia ascendent.
Dissabte 26, primer (nosaltres) contra segon (Boi sant) a la CREUETA DEL COLL A LES 20.45 hores. Fem una crida a l’afició del Estel per què vingui a animar al seu Sènior femení “C”, sabem que és tard però les noies us ho agrairan.