28/11/11

ESTEL VALLSECA SÈN. FEM. C 6 - 2 BOI SANT

ESTEL VALLSECA 6 - 2 BOI SANT

Setena jornada de lliga en la que els dos millors classificats de la taula s’enfrontaven en la pista de la Creueta del Coll. Primer de tot donar les gràcies a la assistència de públic a pesar de l’hora del match i, agrair al Boi Sant per l’actitud, pel gran treball que realitza i el gran equip que té però és que davant tenia un súper equip!
Aquesta crònica la vull començar, si em permeteu el luxe, així:
“BENVINGUTS AL SHOW DEL SENIOR C”
Avui veurem a un equip compenetrat amb les nostres tres torres de seguretat defensiva: Maria, Rosa i l’Alexandra (1 gol). Ens acompanyaran les pichichis d’efectivitat amb la Carla (2 gols) i l’Helena (1 gol) en tasques ofensives, la inesgotable Lídia, els malabars a càrrec de la Ribes i Laia vingudes d’un altre món, el mur Sabina i com sorpresa final gaudirem del show Jornet (2 gols), poseu-vos el pitet perquè el que fa (no només dit per mi) és espectacular. Tot i això sense la participació avui de la Clara, Anna Julià, Carlota i Ari. Un show de lo més complert que fa que aquest GRAN EQUIP es col•loqui una setmana més líder a 8 punts, a diferència del segon, amb un partit més.
No sé que dir, només puc felicitar a l’equip per la gran intensitat, per ser com són, per ser totes una colla, un grup d’amics i amigues que sempre estan colze amb colze, per aquest canvi de mentalitat venint de escolar, per no tenir MAI cap malentès, per voler cada setmana aprendre més i seguir creixent com equip. Assaboriu això perquè ho heu propiciat vosaltres, gaudiu del liderat i no afluixeu la marxa que el fruit de la victòria final és molt dolç. Ara més que mai partit a partit, tot això només acaba de començar però hem fet un gran pas. VAMOOOOOS!!!
“Pulgada a pulgada”

Cinto

Share:

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta'ns per whatsapp!

Labels

Arxiu del blog