14/11/11

Estel Vallseca Sènior Fem. C 4 - 1 Corbera Club FS

ESTEL VALLSECA “C” 4 - 1 CORBERA CLUB FUTBOL SALA

Partit corresponent a la 5a jornada de lliga, entre el nostre Sènior Femení “C” i el Corbera, disputat a les 20:30 hores d’aquest passat dissabte en la pista Poliesportiva de la Creueta del Coll.
Començava el nostre particular Tourmalet reben la visita del Corbera, col•locat en la 6a posició de la taula.
El partit pintava que seria dur i que s’hauria de treballar la victòria, així que les nostres van sortir pressionant per tota la pista inhabilitant el joc del rival. Elles, esperant-nos en el seu camp, sortien a la contra creant perill però les nostres ben mentalitzades en defensa no van donar possibilitat a aquesta opció.
A la mitja part marxàvem al vestuari amb un 2-0 a favor, amb gols de l’Anna Jornet de una bona jugada d’equip i, amb gol de la Maria de falta, una de les seves especialitats. El marcador hagués pogut ser més ampli, ja que les nostres ens van deleitar amb grans jugades d’equip però que no van entrar pel pal o per la bona col•locació defensiva del rival.
A la segona part, elles van canviar el seu sistema i ens van pressionar a la sortida de pilota. Durant uns minuts el Corbera va plantar cara al Estel fins posar el 2-1 al marcador però les nostres van contestar amb un gol de l’Helena en una jugada assajada de falta.
L’últim gol, va arribar per mediació de l’Anna Julià amb un dels seus xuts forts de punxerot. Una més, que com la Maria, s’estrenava a la lliga.
Vull destacar com sempre a tot l’equip que fa que siguem líders amb un ple de 5/5 amb 24 gols a favor i 6 en contra però vull fer una menció especial a dir que és el 5a jornada de lliga hi ha cada partit hem aconseguit un gol assajat, vull destacar que el treball tàctic surt quan tens jugadores així, que volen aprendre més i que veuen que tot té el seu fruit.
Agrair a el públic que tenim, pares i amics, que veniu a animar al vostre equip, les noies i jo us ho agraïm.
Dissabte vinent visitem Sant Esteve de Sesrovires a les 20:30, partit trampa, no s’ha de fer cas de la seva posició a la lliga. Serà un partit complicat.

Gran Noies, gran Estel.
“Pulgada a pulgada”.

Cinto







Share:

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta'ns per whatsapp!

Labels

Arxiu del blog