8/12/08

Jornada 3/4/6 desembre (2008)

Semana diferente en el cortinglestelense. Ni el pont ens ha pogut privar de veure els llampecs negrigrocs por estos campos del señor. Dos partits ajornats al Brossa i el dels juvenils a la Creueta. Que empiece la fieshta viatjant al dimarts al camp del carrer Thous. L'equip: els benjamins!

Estel Vallseca 11 - Maristes Sants Les Corts 1
I aquí arriba el Jose:
"Un altre partit de tràmit on l'Estel va dominar el partit totalment. Un altre cop ens vam adelantar al marcador molt aviat ja que en els primers minuts ja vam marcar el primer gol mitjançant el Ruben Alcázar.
Al segon quart va ser on millor es va jugar i gràcies a això el resultat al descans ja era de 8 a 0.
Els mes petits de l'Estel continuen el seu camí cap a la segona fase."

Últimes explicacions tàctiques al vestidor que s'hi està més calentet


Estiraments en modo "qué bonita es la amistad"
(i no portaven ni el calor de una copa de vino, mitad señor mitad correcaminos)


Todos queremos ser Tony Manero


"Y fue entonces cuando asaltamos el cuartel general y nos hicimos con la preciada caja de campurrianas...Aquellos eran buenos tiempos, soldados"


Desde la barrera vemos acercarse al morlaco Tricacero,
preparando toda su fuerza para empitonar al balón rumbo a la portería rival



Dimecres mateix una mica més tard un fet inèdit: se'n va anar la llum!

El de los ojos en blanco es Eli,
que se quedó ídem quan va veure que se li podia esfumar l'entrenament
(amb el flash de la càmera sembla que la gent s'hi pogués veure, però allò estava a les fosques i tots allà ens movíem como pollos sin cabeza, con perdón por la metáfora gore)

Cadetbegem una mica? Som-hi!

Estel Vallseca 4 - Arrels 2
Segueix la buena racha de l'equip dirigit pel Justin Timberlake català, l'Uri. Et llegim, Ferran Mercader (porter):
"En un principi l'Estel Arrels era del dissabte, però com és costum ens el van ajornar...
El partit va començar a favor nostre: Només en cinc minuts, nosaltres ja vam col·locar un 3-0 al marcador, gràcies al treball en equip i per tant, gràcies al flux galàctic (xD). El primer gol el Bernat va rebre una assistència i se'n va anar d'uns quants de l'Arrels, marcant amb un xut creuat deixant al porter sense turmells.
Com he dit, tot seguit en Bernat va marcar-ne un altre, després també ho va fer Quim, que inicià el seu llistat de gols en aquesta temporada xutant des de fora de l’àrea amb tota la seva ràbia acumulada. La va col·locar de tal manera que el porter es va quedar sense resposta alguna. Tots dos gols fent jugades en equip.
Quan ja passaven uns 15 minuts del partit, van ""marcar"" el 3-1, ja que era una jugada en què la pilota es trobava a la meva àrea, i jo vaig agafar-la, i quan ja la tenia a les mans, un de l'altre equip, l’11, em va xutar la pilota i les mans i així va ser el seu gol. I això l'àrbitre no ho va veure, ja que estava al mig del camp.
Quan ja no quedava gaire per la segona part ens van marcar el 3-2, que va sorgir d’una errada d’algun defensa, que va fer que es quedés un 1 contra 1, amb un nen que era baix i portava orelles (no esportives). Just quan anava a tirar-me per prendre-li la pilota, va fer un xut que de casualitat va entrar pel costat del pal.
En el segon temps, va haver-hi una jugada polèmica. El porter de l'altre equip no sabia fer altra cosa que fer una passada alta al 11, i un cop va arribar a la meva àrea, però com l’11 era gran em costava arribar al lloc per on queia la pilota i agafar-la. Pensava en empènyer i agafar-la, però fer això a la temporada passada em va costar un penal, i no vaig arriscar-me en agafar-la. Va donar un cop de cap a la pilota cap enrere on va tocar suposadament al travesser i va caure just a la línia de porteria, on jo vaig agafar-la ràpidament. Tothom discutia si havia entrat o no, però l’àrbitre no el va comptar com a gol. Segurament per retornar-me el primer gol que m’havien fet que no ho era.
Va haver-hi un xut de Ferran que anava molt ben col·locat al costat del pal, però d’una manera inexplicable el porter se la va parar, però tots sabem que es va decidir a tirar-se cap a aquell costat i no cap a l’altre jugant-s’ho d’alguna manera.
Poc després, amb una passada d'Espurz, l’Óscar se’n va anar per la banda i va col·locar la pilota per tot l’escaire amb una gran mestria, fent així el 4-2 definitiu.
L’altre equip no era dolent, però estava acostumat a jugar en el seu camp, que no és gaire gran, i juguen amb una mena de rombo modificat.
Tot i que estàvem una mica cansats de tot el dia, vam poder guanyar el partit, que no ha estat gaire dificultós. La clau: els tres primers gols."

Primera fase de l'escalfament: "me dejas los banquillos en la pista,
rapidito y la sonrisa con todos los dientes, que es lo que más les jod...chincha"



Esperando turno para comprar los 200 gramos de jamón en dulce
(Ok, se m'està anant...volvamos al futbol ni que sea un poquito...)


La falta preparada, l'Arnau escapando del bloqueo, arriba el moment de xutar
La taca curiosa a la pista del Brossa és un helipuerto per si algun dia hem de sortir per cames
(o por aspas)


Perfecta disposició al camp, despliegue repliegue y volvamos a la carga. That's soccer, my friends

Entre setmana també han jugat amistosos per no perdre la forma els cadets A i les juvenils, queda dicho a modo de complemento. Ens informa la Maribel que s'ha de destacar que el de les noies, en un experiment contra l'Scala Dei, va ser el primer al que assistia l'àvia de la Natalia Ostos. Respecte als resultats els cadets van guanyar a l'Horta i les juvenils...les juvenils són molt maques totes.

I també hi ha temps per jalar! Ja han començat els sopars de Nadal. Els més matiners han estat els cadets a que es van vestir d'etiqueta (de etiqueta de anís del mono) per anar a la Maña,
restaurante 3 estrellas en la guía miguelín.


I tancant la setmana del futbol sala vallsequenc, els Creueta's boys:

Estel Vallseca 5 - Prosperitat 4
Avui és l'Edgar el nostre cronista:
"El partido no se presentaba fácil ya que la Prosperitat estaba a solo 4 puntos de nosotros y en el caso de que hubiéramos perdido se hubiesen puesto a solo 1 punto. Además de esto teníamos las bajas de Gallardo y Eric que se habían lesionado en el entrenamiento del viernes.
Comenzamos dominando y jugando a un gran nivel. Marcamos en los primeros minutos del partido, entonces empezamos a imponernos con claridad. Tanto nos impusimos que en la media parte ya íbamos ganando 4-0 (dos goles de Uri y dos de Sergio).
La segunda parte no fue tan bien: Nos entró la pájara y un gol de falta les levantó la moral y empezaron a atacar constantemente. Nos encajaron dos goles más y nos pusimos en un igualado 4-3. Cuando el partido estaba más ajustado Juanca marcó y consiguió aumentar las diferencias a pocos minutos del final. Y para concluir el partido encajamos un gol que puso el resultado final de 5-4. Destacar las actuaciones de Uri y Sergio que marcaron 2 goles cada uno y otro Juanca."
Al final del partit hi va haver alguns moments de tensió, i Kill Bill Antonio (Creueta's master) va sortir indemne físicament d'alguns movimientos orquestales visitants que hi va haver al passadís.

Bonica col.lecció graffitera amb un record per l'euro, en horas bajas.
Al camp, Marcial activava la hipervelocidad gallega per infiltrar-se a l'àrea rival


A la mitja part i a la pista de dalt,
els germanets emulando a sus tetes amb un altre partit de alto nivel


"Houston, hemos llegado a portería,
con un colega sólo y yo tengo 3 invitados que me cortan el pase...
¡una solución quiero!"


El reposo del guerrero y Mr. Anthony li explica
al Jordi sus experiencias en los rodajes de Yo soy la justicia 1, 2, y 4
(durant la 3 estava fent Karate a muerte en Bangkok)


Y ya nos despedimos por hoy, seguiremos informando...
¡Vive la vitta baby!

Share:

2 comentaris:

  1. El Robert ha preparat aquest amistós-venjança per haver decidit, tot l’equip, no anar a entrenar dilluns, amb l’excusa dels examens!!!

    El Robert ha dirigit el combinat Scala-Dei i ha deixat que les jugadores de l'Estel s’organitzin, amb una mica d’ajuda del Jordi (ja que no necessiten entrenar).

    ResponElimina
  2. Estem tots una mica cansats! esperem que arribin aviat les vacances nadalenques...

    ResponElimina

Contacta'ns per whatsapp!

Labels

Arxiu del blog