14/12/08

Jornada 10/12/13/14 desembre (2008) / V Cros de Sant Martí

La setmana ha estat tranquileta en las tierras de Frodo Brossón. Bueno, algún pollito que otro ha habido pero todo se ha resuelto en buena armonía (que por otra parte era la diosa de la concordia i va acabar transformada en un drac).
Dimecres van jugar partit ajornat els cadets a:

Estel Vallseca 8 - Betània Patmos 1
I estrenem reportera! Una noia que ho va viure més en vivo imposible...como que es su entrenadora, la Marta!:
"El passat dimecres, dia 10 de desembre, el Cadet A s’enfrontava a casa amb el Betània-Patmos. El partit no havia de presentar masses problemes perquè a l’anada, malgrat que les condicions de la pista no eren massa favorables, vam guanyar amb relativa comoditat. Així doncs, les perspectives de fer un bon resultat a casa eren altes i tot i que va costar obrir el marcador, a la segona part, els gols van anar entrant un darrera l’altre...Al final, 8-1!
Apa, ja n’he ventilat una....espero que la propera vegada, el qui m’ha demanat que l’escrigui, s’ho pensi dues vegades o com a mínim em refresqui la informació....sí, ja sé que sóc l’entrenadora, però quan ha passat una setmana del partit, només recordo la victòria....

Ah! I no voldria acabar la meva primera crònica, que no serà l’última perquè n’haig de fer una altra, per felicitar als meus jugadors que de moment estan fent un inici de temporada immillorable!"

A la mitja part la Marta distreu als nois amb una obra de titelles. Al grito de "se ha ido por la derecha" la quitxalla pot mantenir la seva ment despejá


Malgrat el que pugui semblar les botes del Molina no estan fent de seient per la Marta


El Diego i la míster es juguen al piedra papel tijera quién le pone el cascabel al gato


Quan s'entra a la dimensió Brossa es produeix un efecto rollo Stargate
i un és xuclat cap a las cimas del futbol de calidad


Si están borrosos es que se mueven, eso lo tenemos claro...
Se hizo lo que se pudo pero nadie se paró ni un momentito de nada...¡rancios!


I divendres, per si no en tenien prou con lo cansadete que es esto de correr amunt i avall, repetien els cadets a:

Les Corts UBAE 1 - Estel Vallseca 5
I també repeteix la Marta:
"Partit que es va disputar el passat divendres dia 12 de desembre, en una tarda bastant freda que feia intuir que seria un partit incòmode de jugar. A la primera part, no vam estar molt encertats; ells ens pressionaven ràpid i això ens dificultava sortir amb comoditat. Les ganes de solucionar el partit amb massa rapidesa, propiciaven la pèrdua fàcil de la pilota i les coses no acabaven de sortir com nosaltres volíem. Però enmig d’aquell caos, el Marc aconsegueix tallar una pilota i sortir ràpid al contraatac, marcant el primer gol que ens permetia afrontar el partit amb més tranquil.litat. L’Antonio, amb l’habilitat a que ens té acostumats últimament, va ser una part fonamental per aconseguir els darrers gols, arribant al final del partit amb un 1-5. No va ser un gran partit, però malgrat això, l’equip va saber sortir victoriós amb un resultat no menys lloable que altres vegades.....quan les coses no van bé, però s’és perseverant i es té paciència, acaben sortint millor......

I com que no sé si escriuré més cròniques no voldria acomiadar-me sense felicitar, un cop més, als meus jugadors què, aconsegueixin o no guanyar la lliga, per mi seguiran sent els millors!!!Sí, sí....segurament és amor d’entrenadora, però ho penso i ho sento així..:-)"

A primera hora del dissabte arribava el moment dels benjamins:

Claudina Thevenet 3 – Estel Vallseca 12
Citemos a Jose:
"Partit més complicat del que pel marcador pugui semblar, ja que a la mitja part el resultat era de 2 – 4, i on s’ha de dir que un gol el va fer el porter en pròpia porta. Al descans i gràcies a la gran visió tàctica de l'entrenador (es van fer algunes correccions) i, també s’ha de dir, amb la bona execució del jugador, el resultat al final del tercer quart era de 2 – 11. S’han de destacar els 6 gols del Dani Tricaza que gràcies a que una tieta li dóna 1 euro per gol era el que estava més content de l'equip.
Com a nota anecdòtica, mentre s’estava disputant el partit pels altaveus de l’escola anava sonant Paquito Chocolatero, vàries de la Pantoja i fins i tot l’himne d’Espanya.
Els més petits de l'Estel continuen el seu camí cap a la segona fase."

Cadet b:
Les Corts UBAE 6 - Estel Vallseca 3
L'opinió del porter, el Ferran: "merda partit". Més clar...
I l'Óscar Milla ens en fa la següent crònica:
"Aquesta setmana vam jugar contra les Corts UBAE. Quan vam arribar vam veure que el camp estava bastant malament perquè al mig hi havia un tros més elevat. Durant la primera part vam dominar bastant, amb un gol de força sort de l’Èdgar i dos molt bons gols del Bernat que s’havia anat d’uns quants. Un córner el vam treure malament i vaig haver de fer un sprint i treure-li la pilota a un dels seus jugadors que era el doble que jo. La primera part va acabar amb 1-3.
Al principi de la segona part ens van marcar el segon i en la pròxima jugada després del cop de colze que quasi li trenca la mandíbula a l'Arnau van marcar. En una jugada següent quan el nostre porter Ferran va agafar la pilota li van xutar a la cara, i es va quedar estès a terra maleïnt el jugador. L’àrbitre li va dir al nostre porter que no li havien fet res. Quan em disposava a treure la falta va succeïr el més important del partit: l’àrbitre em va dir que no podia jugar amb guants encara que tingués molt fred i jo rondinant li vaig haver de fer cas.
El partit va acabar amb el resultat de 6-3, però tot i això vaig fer un gran partit, no com la resta del equip...també van fer un gran partit el Ferran, el Bernat i el Quim. Amb un inexistent killer de l’àrea com sempre."

S'ha quedat descansat l'Óscar, eh?
Aleví:
Vincit 0 - Estel Vallseca 14

I per la tarda las viejunas juveniles de l'Estel feien un bolo a l'exterior:

FSF Castelldefels 0 - Estel Vallseca 9
¡Dale Maribel!:
"Amistós preparat pel Robert en un pavelló de Castelldefels, entre una gasolinera i una esglèsia.
Els únics que han entès les explicacions per arribar-hi han estat el Ramon (amb la seva filla Patri) i el Jaume (amb la seva família). La resta hem fet voltes pel poble de Castelldefels, la seva esglèsia i les seves gasolineres.
El partit havia de ser molt difícil, ja que les jugadores eren d’una categoria superior, i després del resultat final de 0-9, creiem que el Robert necessita unes vacances de Nadal."

I aquest diumenge ha encetat temporada la nostra secció atlètica al Cros de Sant Martí. El Jordi ha reverdecido laureles i ha tornat a ser-ne l'entrenador/estratega. I de passada, ens diu com ha anat:

Sergio (juvenil) - 3er
Jesús (aleví) - 3er
Pau (aleví) - 7è
"Cursa dels juvenils: el Sergio ha fet una carrera constant, mantenint la 3a posició assegurada des del primer moment. Ha lluitat pel segon lloc (el primer, impossible, era un professional), però una gastroenteritis no l'ha permès estar al 100%.
Cursa dels alevins: després d'una sortida fulgurant del Pau Sanz (anava primer a les primeres dues corbes) i d'una cursa de menys a més (regulando el tio) del Jesús González, la cursa estava decidida en els dos primers llocs (eren nens que fan atletisme), i els nostres han pogut aconseguir una molt meritòria tercera plaça (Jesús) i setena plaça (Pau). Cal remarcar l'alt nivell de participació, ja que hi havia nens de clubs de tota la comarca."

I tancant el cap de setmana, els juvenils, també fora de Barcelona:

Premià de Mar 1 -Estel Vallseca 12
L'Uri torna a fer de periodista:
"Victoria clara y fácil, siempre hemos estado por delante, y tocando hasta encontrar huecos entre la defensa. Al principio un poco espesos, pero poco a poco hemos cogido el ritmo, hasta empezar a marcar los goles. Pudimos marcar muchos más de los metidos, pero cara a porteria estuvimos un poco torpes."
Ah, i d'aquest partit no tenim cap imatge perquè, com ell mateix ens diu: "Con el frío que hacía, a ver quién se atrevía a sacar las manos de los bolsillos".
Poca cosa més ens queda per afegir: s'ha hagut de postposar el partit de les infantils, i els pares dels juvenils van fer el mític sopar de Nadal, que va acabar a les 3, i del que hem intentat aconseguir alguna foto, però aquí el problema no ha estat el fred precisament...amb dos cubatas a la mà no es pot agafar cap càmera (és bromaaa).
Acabem amb la pissarra d'ús intern del club, que després d'una invasió juvenil va quedar tal que así...

Share:

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta'ns per whatsapp!

Labels

Arxiu del blog