18/12/08

AQUEST DISSABTE TOTHOM AL BROSSA!

DIADA NADALENCA DE L'ESTEL!!!

Nos complacemos en presentarles uns bonics actes que es faran a l'IES Brossa el proper Dissabte 20 de desembre, a partir de les 17:00:
-TRICAZAS CONTRA ALCAZARS "Treekazar!!!". Les dues mítiques famílies de l'Estel s'enfronten en un duelo futbolsalenco inédito hasta la fecha. L'espectacle està més que garantit!
-PARTIT DE PARES NOELS! Què dir d'un match en el que els participants han d'anar amb gorro i barba de Papa Noel, i si venen vestits totalment tindran un regal sorpresa...Apunteu-vos allà mateix, per la pinta ja se sabrà que veniu a jugar!
-ENTRENADORS CONTRA PARES! El morbo está servido, amig@s... L'últim partit de la tarda, on per una vegada els jugadors/es podreu veure si realment són tan bons a la pràctica com a la teoria aquesta gent que en sap tant...Si ningú cau lesionat ja serà un èxit!
-XOCOLATADA! Us convidem a xocolata desfeta (també n'hi haurà de menys espesita, vaaa). Si algú s'anima que porti alguna cosa per sucar (ja tenim mares movilitzades, però ens agradaria que també hi participessiu amb la vostra coca única al món o qualsevol cosa comestible!)

Així doncs, com més serem més riurem, que es diu...
I, per anar calentant el tema...:



NOMÉS FALTEN...


Share:

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta'ns per whatsapp!

Labels

Arxiu del blog