26/10/08

Jornada del 25 d'octubre (2008)

Primer dia a casa dels nostres equips que juguen a la lliga CEEB, i tercer de les juvenils a federació. Els nois federats descansaven, i el míster Eli va poder agafar la bici i deixar el vici del desfici evitant el desquici a l'inici del (no trobo cap paraula que signifiqui lliga i que acabi en -ici).

Els Cadets b tallaven la cinta inaugural a les 9'30, amb una baixa clau, la del seu porter Ferran, que comença a fer honor a la seva condició de pupas de l'equip. S'ha de dir que entre setmana havien jugat el partit ajornat contra l'Arrels perdent per 5 a 1, amb 2 gols dubtosos, si és que hi pot haver dubte en que no valen els gols marcats quan la pilota ha sortit del camp ni els que es marquen després d'unes mans. (Clar que ni Maradona ni Déu estarien d'acord en això últim).
Así las cosas nos plantamos el sábado, i tampoc es va poder guanyar, malgrat que l'equip dona mostres de que la màquina comença a funcionar, només estem engrasando los motores (en tot cas que no esperin massa a fer la puesta a punto). Resultat final, 1 a 3 contra l'AE Les Corts.

Vés que això no sigui una foto d'equip...


Al ataqueeerl!


Torneo 5 naciones


A l'expectativa d'una falta que no va entrar...


Uri i equip bajo un sol radiante
(en estos momentos el míster se encuentra en un balneario recuperándose)

L'aleví també havia jugat entre setmana, en aquest cas contra el Poeta Foix al seu camp, i van guanyar 1 a 13. El número de gols semblava que portava mala sort quan a primera hora del dissabte les fitxes de l'equip apareixien mulladetes per la petamenta d'una ampolla d'aigua:

Però en aquesta vida todo lo que sube baja y todo lo que se moja se seca, i no va haver-hi més problemes aquaburocràtics. Van guanyar 6 a 0 contra el Vincit.

Me quitan de las manos las fotos de equipo...


El Jaume fent ús de la seva gardela perica per tornar al camp de dalt una pilota fugissera


Rehidratémonos todos
(alguns pares de l'equip entenen aquest procés d'una manera diferent, i van acabar amb l'existència de cerveses, para solaz del bar del club)


I el primer partit de les infantils arribava. Sense l'Anna Alcàzar, que no va poder venir, no tenien cap canvi disponible, i les 5 van haver de jugar tot el partit, només descansant a la mitja part i als temps morts. 11 a 0 contra el Maddock Sports,

No és el catàleg de Mango, són les nostres infantils! La Sandra, en segon plà, tan a gusto


Les infantils i el míster amb la Ximena, flamante fichaje ecuatoriano del Estel


L'Òscar fent xuts a l'Anna, que no va deixar passar ni l'aire per la porteria


Escalfament manos arriba


Algunos lances del partido. (Algú ha investigat si la paraula lance realment existeix o només és el nom del senyor aquell que estava liat amb la Sheryl Crow?)


Feina feta. La vida continua

I l'equip amb més jugadors aquest any, el benjamí, minuts abans del seu match havia iniciat unes complicades tècniques de concentració. Sembla que els van servir perquè van guanyar 13 a 0 al Claudina Thévenet.

Aquesta tècnica es diu "hagamos la ola que mola"


Estiraments made in Jose


Això era a la mitja part, ni rastro de cansancio.
Hi ha sospites de doping amb petazetas o nubes de 10...



El Franz, un clàssic de les porteries Vallsecanas, cada dia més en forma


El Joan a puntet de marcar. El Dani a por el rebote.

El cadet a es presentava a casa contra l'AE Les Corts. Anaven a la mitja part 2 a 2, i van saber marcar-ne 5 a la segona. Resultat final: 7 a 2!

La Marta amb cara de "si, ya...ahora voy y me lo creo..." davant d'alguna explicació cadetenca


Muro y columna de las lamentaciones.
Quan van deixar de posar el peu semblava que anés a caure tot però ha resistit


Asómate a la ventana


Una sonrisa para la prensa


Que se va, que se vaaa

I aquesta va ser la jornada en categoria escolar. Queden partits pendents del primer dia, que s'aniran celebrant aquestes setmanes que venen. Demà juga el benjamí, sin ir más lejos. Seguiremos informando.

Per la tarda, a les 17'30, el juvenil femení rebia a l'equip del Finques Centelles. El Creueta's Sports Hall va veure la victòria de les nostres per 17 a 0. L'àrbitre va ser discutit pels seguidors rivals, amb una frase para el recuerdo: "Este hombre no sabe de escuela de futbol sala, sólo sabe de escuela de burros".
La Maribel, cada dia més ràpida, ja ens ha preparat la seva crònica del partit:

"Aquesta tarda no hi ha hagut partit dels nois, encara que ells estaven tots i fins i tot algun pare (amb motiu professional).

L’Alba ha arribat tard a l’escalfament perque s’ha hagut de comprar unes bambes, ja que el Robert li ha dit que si rellisca amb les velles és que estan gastades (el Jordi ho solucionava amb coca-cola o amb laca del Schlecker).

Com avui hi ha hagut molts gols, el Robert les feia seure al 2n, això només al principi ja que després s’hagués quedat sense jugadores.

En acabar ha sortit la Ostos amb un dit lesionat i ja no hi havia assistència mèdica (massa tard). Segurament han acabat al Valle Hebron."

No ens alarmem, la Natalia està en perfecto estado de revisión.


La Patri va arribar al camp de la mano de un motorista misterioso
(es diu que és el Ramón, son pare, però tots sabem que és el halcón callejero)


De què deuen parlar tanta estona? Es que mira que dale y dale y dale...


Un dels clàssics Mariazos (aquest no va acabar en gol
però en va ficar un per tota l'esquadra que recolliran todas las enciclopedias)



La Núria entrando en la madriguera con sus goles pegatina


Un gol més sin bandera al fondo perquè a la red no se cuelgan banderas

I res, tornem al monestir. La setmana que ve, tot i el pont, els juvenils juguen. De sobte això de federar-se no sembla tan guapo...
Si encara no heu vingut a veure cap partit, us seguim esperant amb les portes obertes. Aquí hi ha lloc per tots...Vinga Estel!

Share:

2 comentaris:

  1. Tu **** madre tiene el control...
    curioso eh.
    No me das más opcion que reprocharte el no haver echo croniaca de el partido del Cadete A...¡No me la das!

    ResponElimina
  2. Com es que només hi ha crónica del juvenil femení? Els pares i mares de les altres categories no s'animen a escriure 4 ratlles? ja els fotré jo.....a trabajar coñe!

    ResponElimina

Contacta'ns per whatsapp!

Labels

Arxiu del blog