13/10/08

Cròniques by Maribel

Aquí teniu cròniques en lletra i imatges dels partits de pretemporada de les juvenils, la jornada de portes obertes, i l'inici de la lliga. Els ha fet la artista anteriormente conocida como "madre de las gemelas", la Maribel!:
Aquest dissabte hem estat convocats al Brossa per fer una ·demo· de futbol sala al barri. Ha estat una presentació oficial del entrenadors (ara hem entès per què el Jaume volia a la Marta d’entrenadora de nostre equip).


27 de setembre. Partit amistos Arenys de Munt:

Hem estat convocats davant del Brossa a les 11h.(per jugar a la 1.30h.) i el Jaume ha decidit “apretujarnos” a tots en el mínim de cotxes per pagar menys peatges(1.17+1.08).

El Jaume ha quedat amb el Ostos a la gasolinera de l’autopista pero finalment ha decidit abandonar-nos per arribar el primer amb els Ribes. El Ramon ha vingut en moto perquè té problemes amb el seu cotxe. Només entrar ens hem trobat al Roberto amb la seva mare que ens ha explicat que la Nadia juga a l'Español “y ya le han dado todo el equipo: el chandal, las camisetas, los pantalones..." I el Jaume ha desaparegut.

Aquest 1er. partit, amb el Robert d’entrenador, ha estat un èxit rotund: 0-8. La 1ª part ha estat una mica avorrida però en la 2ª ens hem divertit molt.

El Robert ha quedat molt content (avui han vingut els pares “super-entesos" que fan una mica de por).

El Climent ha arribat al final, ja que venia d’un trial (femeni diu el Joan Ribes).


Dissabte 5 d’octubre 2008. Amistós amb l’equip del Bon Salvador:

Hem estrenat el nostre pavelló i és veritat que aquest any podem seure, però també podem passar fred (el Manolo diu que portara Orujo). Ha vingut la colla dels nois i com a espectadors de luxe el Jordi (que s’autoanomena jefe) i la seva troupe: Sara, J.M i Xavi. Ha estat un partit bastant avorrit, encara que hem guanyat 2-0 i això que estàvem arbitrats pel Juan Ostos. La Sara opina que aquest equip no marca més gols per la tàctica del Robert de seure al “banquillo” a la jugadora que fa el gol. En aquest partit hem comprovat que el Robert també crida, encara que no arriba als nivells del Jordi.

Dissabte 11 d'octubre 2008. Inici de temporada
A les 16h. jugaven els nois de l’Estel contra l’equip del Raval. Han guanyat en un partit emocionant i amb una mica de “pique”, mentre els espectadors visitants ajudaven a calmar la cosa. El partit ha acabat amb un ajustat 6-5.
Les noies han començat a les 18h. contra l’equip de Martorelles, unes noies molt ben vestides i amb unes bosses de conjunt (la Sara diu que no havia vist mai colls de “polo” a les samarretes de futbol).
Han començat, i a la primera part la Laura ha marcat un gol. La Ostos ha fet una parada sensacional. La Gala ha fallat un penal, que li havien fet a l’Alba, i el Robert li ha dit que no passava res. A la mitja part el Jordi ha aconseguit que funcionés el marcador lluminós. A la segona part han igualat el marcador i després la Núria ha fet un gol en una jugada conflictiva i amb una mica de lluita. Això no ha agradat gens al equip contrari i menys quan s’han marcat elles mateixes el tercer gol. El Robert només crida quan ve el Jordi perquè vegi que té autoritat. Quan han acabat, les contràries han volgut impugnar el partit. Ens ha vingut a veure el Quim, el germanet de la Patri.Avui no hem passat tant fred ja que no en fa i anem més abrigats."

Fins aquí les cròniques de la Maribel. Us animem a tots els que estimeu l'Estel a fer el mateix, i serà més divertit consultar la pàgina i poder saber alguna cosa més dels partits, no només el resultat. Encara que siguin 2 ratlles valdrà la pena que ens expliqueu si ha passat alguna cosa que us hagi cridat l'atenció, o com han anat els gols, etc... Aquesta setmana comença ja la lliga escolar, i pretenem diumenge a la nit poder oferir un repàs a la jornada dels equips de l'Estel Vallseca, amb l'ajut dels vostres escrits i fotografies. Si voleu col.laborar apropeu-vos al local en horaris d'entrenament, o ens envieu directament text i/o fotos al correu. Moltes gràcies!
Share:

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta'ns per whatsapp!

Labels

Arxiu del blog