24/12/09

Cornellà 0 - Estel Vallseca 4 (Sènior) [II]

Ens quedava pendent aquesta crònica que complementa la que va fer la Maribel d'aquest partit. ¡Ándele Climent!:
"Derrota del líder a domicili: 0 a 4 els hi van clavar a les de Cornellà, va ser com un retorn "a los orígenes" i vam jugar al pati d'una escola com quan jugavem fa 2 o 3 anys per aquests coles de déu...
Bé, nostàlgia apart, ja són grandetes i juguen a sènior contra "mujeres hechas y derechas" com diu el Manolo.
Anem per la dinàmica del matx: Sortida amb precaució i ocasions per a les dues bandes, la Claudia ens va salvar d'algun despiste defensiu sempre atenta al contracop rival...Vam tenir sort doncs ens van fer un pal quan anàvem 0 a 0 però poc a poc ens vam anar ficant al partit i en una bonica jugada la gemela A que va centrar sobre la G per a que aquesta rematés tal com venia i GOL!
Poc abans de la mitja part un Patri-zurdazo ens posa 0 a 2 al descans...
La segona part va ser nostra de principi a final, les rivals començaven a sentir l'efecte del nostre "rueda-banquillo" doncs tenim un fons d'armari per a totes les talles i gustos, i això que encara no està la Mónica. La pobre té més mono de pilota que el Joan petit...
La Gala va fer el tercer en un 1 contra 1 molt bonic i el quart va venir de "jugón" personal de la Laura que porta més hambre de gol que la delantera sencera de l'Espanyol...(con cariño Manolo i Joan...)
I en podrien haver entrat més doncs vam fer dos pals, per cert un de l'Anna que ja té el dit gros ben a puesto.
Bé sembla que anem agafant ritme de partits i poc a poc ens situem més amunt a la classificació...Com diuen a València: Amunt Estel!
P-Tons a tothom, com diu el Saura a tots i a totes, nens i nenes, papes i mames, avis i àvies, sense exclusió per edat, sexe o religió, absents i presents, parents i no parents , i ara ja paro.