Betània 2 - Estel Vallseca 5 (Pre-aleví)

I l'últim partit que ha jugat de moment el pre-aleví, narrado por su mister:
"Partit disputat: 28/11/09
Escola Betània - Estel Vallseca: 2 - 5
Partit molt estrany, ja que per començar vam estar 20 minuts buscant per dins de l'escola la pista on havíem de jugar. Quan la vam trobar, estaven jugant a Hoquei, i falten 5 minuts per començar el partit i a la pista no estava ni l'equip rival, ni l’àrbitre, ni les porteries.
Per fí amb quasi 15 minuts de retard va començar el partit, que va començar molt bé pel Pre-Aleví de l'Estel, ja que als 6 segons de joc ja vam fer el primer gol.
Però a partir d'allí, l'equip es va relaxar i per culpa d’això a la mitja part el resultat només era d'1 - 2.
En el tercer i en l’últim quart l'equip va millorar una mica però en cap moment es va arribar al nivell de joc de la setmana anterior.
Aquest els gols van ser: 2 Joan Ribes, 1 Enric Pla, 1 Raul Gómez, i 1 Dani Tricaza.
El proper partit es el dia 12 de Desembre a les 11h a casa (Joan Brossa)
Els més petit de l’Estel continuen el seu camí cap a la segona fase."