Uno que nunca falla, his name is Jose:
"Partit disputat: 14/11/09
Primera derrota de la temporada del Pre-Aleví de l'Estel.
El partit va ser molt disputat entre el dos millors equips del grup.
El partit va començar bé gràcies a un gran primer quart de l'Estel ja que el marcador a la fi era de 2 a 0.
En el segon quart, ràpid es va veure que ells van sortir més concentrats i només la gran actuació del nostre porter el Franz va evitar que no ens fessin cap gol, però en un error defensiu apunt d'arribar a la mitja part ens van marcar el 2 a 1.
Al tercer quart el partit es va igualar més, amb ocasions pels dos equips però en una gran jugada d'un jugador d'ells ens van fer l'empat a 2.
L’últim quart va ser el més igualat de tots: Va haver ocasions pel dos equips, fins i tot l'Estel va enviar una pilota al pal. Però aquest cop la balança va caure del costat del rival, que en una altra bona jugada d'atac, ajudada per una defensa dolenta nostra, van aconseguir el 2 a 3 definitiu.
Aquest cop els gols de l'Estel van ser 1 del Dani Tricaza i 1 de Enric Pla.
Els més petits de l’Estel continuen el seu camí cap a la segona fase."