21/2/10

Infant Jesús 2 - Estel Vallseca 3 (Juvenil CEEB)

Novetat! El Matías també fa cròniques! Llegim:
"El partit del dissabte 20 de febrer contra l’Infant Jesús va ser un partit que va començar amb bona cara, dominant clarament el partit però sense gols ja que no entraven. Fins al minut 10 aproximadament Riki va fer el primer gol, el que ens va fer relaxar una mica. Abans d'acabar la primera part ens van empatar per un contraatac de l’equip contrari. Al començament de la segona meitat del partit anàvem enpatant i els gols continuaven sense entrar. El partit se'ns va començar a anar de les mans i finalment al minut 10 aproximadament de la segona part l’Infant Jesús es va posar per davant amb un gol per tot l'escaire del seu capità. Quan quedaven 4 minuts pel final vam empatar el partit amb un gol d’Edgar molt ben assistit per Riki, l’autor del primer gol. I ja quan el partit estava a punt de donar-se per empatat vam donar guerra fins que Óscar en una bona jugada nostra va fer el 2-3 definitiu donant-nos així la primera victòria de la temporada.
Demà dilluns a les 19:00 al Brossa juguem el partit ajornat contra el Montserrat “b”.