14/1/10

Bosco Rocafort 0 - Estel Vallseca 8 (Sènior) II

Com us dèiem fa dues notícies, aquí teniu la crònica del Climent:
"Despegue estelar ! !! !!! 2xhattrick Laura + 2 més a les de Rocafort total 8 a 0 i ja són segones amb dos partits menys que les líders del Cornellá, tenim 21 punts, elles 25 fàcil la resposta no? 2x3 son 6 no? Depenem de nosaltres per ser líders...Bona feina equip !
Anem pel principi o més ben dit de nou un retorn als inicis...Un altre cop partit a un gèlid pati de cole a hora intempestiva...Sense la Patri i la Mónica, ambdúes sense altes respectives: médica i burocràtica. Feia un fred que pelava i a la banqueta es van apanyar amb unes fantàstiques mantes dels cotxes de l´Ana i la Ribes...La pobre Clàudia si la cosa dura una mica més se'ns queda garratibada sota el travesser, (Pompeu com s´anomena escaientment el pal de dalt de la porteria? [travesser, responde Pompeu]) Ui, tot és molt confús...Bé tú i quina fila feien les mamás supporters sentadetes a la banda amb les mantetes sobre els genolls...Embolica que fa fort!

Partit sense història, totes volien fer el seu golet, resultat: En moments el partit es va convertir en un tots darrera la pilota com al pati d´escola on erem...La Laura en va engaltar sis tú! Olé novillera! Seis goles seis! Laura, La Niña de Torredembarra !!!

Final amb "encerrona" a la Àlex amb confetti i cava infantil al vestuari per celebrar els seus 18. Segons ella l´únic avantatge que donen és el de poder entrar a les discoteques...Bé, la celebració va continuar amb un sopar a un conegut restaurant barceloní i posterior ruta pels bars de la zona de l´Avinguda Gaudí fins a altes hores de la matinada on van ser vistes per aquest humil reporter i Sra. en animada celebració...Bé espero que l´Edmon no sigui tan estricte com el Guardiola que els vol tots a casa a mitja nit..."
Share:

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta'ns per whatsapp!

Labels

Arxiu del blog