30/6/09

Final de la Copa Catalunya

Sant Joan nos ha dejado exhaustos: algarabía y limonada no son una buena mezcla cuando se afrontan las expectativas de cuatro suecas cariñosas. I seguint amb les derrotes, avui toca parlar de la que vam patir a Teià, a la final de la Copa Catalunya (en gloria esté, porque en nuestras vitrinas ni rastro). Va ser el diumenge 21 de juny:

Rubí 3 - Estel Vallseca Juvenil Femení 1
Ara és l'hora, Maribel:
"Preciós pavelló de Teià, amb un aparcament molt petit, on finalment hem fet un partit que sembla que li ha agradat al difícil de contentar Robert, ja que ha opinat que prefereix 1000 vegades més haver guanyat la lliga que la Copa (segurament el que volia eren les dues coses).
Les jugadores han sortit amb uns “petos” dedicats a la lesionada Laura.
Han vingut a animar membres dels equips dels nois.
Després d’uns quants anys sentint a parlar d’ella, quan ja crèiem que no existia i en aquest últim partit de la temporada, ha aparegut la germana gran de la Núria.
Mentre feien l’entrega dels nostres trofeus els equips que havien de jugar a continuació han començat a escalfar sense miraments. La veritat no sé a què venia tanta pressa.
Hem tingut fotògraf (Josep Mª) i filmador (Toni), a més a més de les teles locals i fotògrafs oficials.
El Climent ha acabat amb una MULTA d’aparcament: 90Euros."

Justament el multat també ha passat per la sala de premsa. Llegim-lo:
"Bon partit diumenge a Teià. Carai amb els pavellons que es gasten fora de BCN! Qualsevol poble té uns pavellons de c´llons...! Mira tú, esperem que l'Hereu ens fagi un apaño a la Creueta una mica amb cara i ulls de cara a l'any que ve.
Va i perdem un dels millors partits vistos aquesta temporada. Felicitats, rubitenses, per la copa. Nosaltres tenim però la lliga que és el pastís, vosaltres la cirereta...Ojo però que la cirereta ens feia moltíssima gràcia...mcguen la mar...!
Va la crònica: Laura pichichi va veure el partit des de la grada, no va arribar a temps el seu genoll, llàstima. Ánimo un altre cop tal com posava a les samarretes que li van dedicar la resta del nostre "star team", wapo disseny.
Partit obert i de tu a tu, vam portar el ritme però la sort aquest cop va estar amb les nostres rivals. Dos gols a la primera part, un punterazo imparable i un altre de rebot que ens va descol.locar a la nostra súper arquera Nata "The wall" Ostos. De penal vam escurçar distàncies, zurdazo raso de "carasufromucho" Patri que ens va ficar un altre cop dins el partit just abans que l´àrbitre pités la mitja part.
No sé que els hi va dir el Robert al vestuari però van sortir fent un dels millors futbols de la temporada: Les rivals no van fer tres passades seguides sense trobar-se a una de les nostres, robem pilota, tall de la Àlex, pase al hueco de la María per a la "roadrunner" Núria que no entra pels pèls...Ho tornem a provar: Ostos per "trotona" Alba que s´interna i deixa curt per la "De la Peña" Ribes que s'inventa un pase tan boníssim que no s'entera ningú on és la pilota...Llàstima perquè era golazo...Tornem-hi, una altra pilota nostra, tiqui taca de les quatre que estan al camp, tres contra dos, paret i Gala al pal...merda! No hi ha manera...
I va passar el que passa a les grans finals: Totes a l'atac, contraatac rival i el tercer golet de les del Rubí...
L'any que ve tornarem per la copa! Felicitats jugadores i entrenador, ens ho vam passar de cine a la grada.
P-Tons"


Desde arriba, el 4 doble


Foto de família, un cop més no va sonar l'himne.
Ay los royalties que se pierden van a parar al purgatorio de los derechos de autor, pobrecitos...



Laura arribant in extremis per veure les samarretes que se li dedicaven,
i un bon partit de futbol, 2 x 1 y más barato que en Andorra


No diga penalti, diga Pat&gol
(o diga lo que quiera, vamos,
pero siempre buscando la máxima objetividad en sus afirmaciones
y respetando el descanso de sus vecinos, si es posible)


Fins l'últim segon Robert va estar molt actiu des de la banda.
Tan enérgico estaba que li vam endollar un taladro al sobaco
y colocamos unas estanterías bien bonicas



Una vegada i una altra i una altra,
però la neboda del Bosé no entrava ni a la de 3



Y así nos tomamos la última

Si voleu veure totes les imatges del partit, aneu aquí.
I pel vídeo que nadie se mueva que ya empieza:



I fins aquí la informació sobre l'últim partit oficial de la temporada. Nosaltres seguirem actualitzant la web si hi ha novetats, no patiu. Ahora lo que nos ocupa és un icono rebelde...

Share:

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta'ns per whatsapp!

Labels

Arxiu del blog