5/11/08

Tardes brosselencas

Avui el Matias ha caigut de cul (amb aquell mal que fa) i ya que estaba també s'ha fet ferida al braç, en una topada fortuïta amb el Jonathan. En la imagen le vemos siendo atendido por Jordi Urgencias Clooney y Uri Doctor Martín, en una operación a codito abierto:


El cas és que encara li quedava protagonisme al Mati pa dar y vender, perquè justament avui ha fet els 15 anyets, i sa mare ha preparat una merendola que vamos, per nosaltres si en vol fer una cada setmana cap problema. I s'han fet aquesta foto de recuerdo (lo siento Maca que sales con los ojos cerrados pero es la que mejor ha salido de todas...):


La notícia de la jornada, però, ha estat assabentar-nos que el Jonathan (el Macca, vamos...) és nebot dels germans Tricaza, el que vol dir que és nebot de Dani Tricaza. O sea: Dani (9 anys) és tiet del Macca (14 anys)...Quines coses!
I per acabar la festa, la Núria ens ha deleitat amb la seva gran habilitat en agafar galetetes a l'aire. El que veureu a continuació (que es veu fatal, per cert) és un documento escalofriante conseguido al 3er intento de esta peligrosa disciplina del deporte acrobático:



Ja sabeu, si la veieu tireu-li cacahuets, quicos, etc, que ella reacciona en centésimas de segundo i...alehop!
Share:

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Contacta'ns per whatsapp!

Labels

Arxiu del blog